fredag 28 december 2012

Cowboys och shopping

Sista dagen i Texas! Fy farao va fort de här dagarna har gått! (INTE okej!!) Men iaf.. idag så va vi iväg och gick i lite fler affärer, rea är alltid trevligt! Hittade lite småsaker faktiskt :)

Men det roligaste va när vi åkte till Fort Worth Stockyards!! (länk)  Totalt turistställe, även om det inte alls va speciellt mycket folk nu.... och jag va i himmelriket (nästan iaf) :D Gick och kollade i massa affärer och bara njöt av atmosfären! :D Tyvärr så missade vi precis när några cowboys föste kor (hmm, heter de så? Cattle Drive..) på gatan, de hade varit kul att se! :D Sedan så kunde man få sitta på en Longhorn! Dock så va det kö när vi gick förbi.. och självklart va de inte kvar när vi gick tillbaka.. varför gör jag alltid sådana misstag?! Men vi fick iaf lite kort med en cowboy och fick leka lite med pistolerna! Dock så kommer bilderna på det senare, då de är på Veronicas kamera... :)

Sedan köpte jag en handväska för julklappspengar från pappa (eller farmor och farfar)... :P haha väskan är köpt i butiken på första bilden.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar