söndag 9 december 2012

Hanukkah

Igår så var det första dagen för Hanukkah! :) Jag va lite chockad över alla dekorationer, då jag inte var hemma när Bea satte upp allt. Det var väl kanske inte något överdrivet speciellt. Typ som thanksgiving. Lite gäster som kom över, de tände ljus och sjöng, och sedan var det mat. :)

Det roligaste med kvällen tycker jag nog va att gästerna hade med sig en hundvalp! :D Såååå mysigt! påminnde så sjukt mycket om när Jojkka va liten!! ^^







7 kommentarer:

  1. så sööt liten vovve :D är det kul att vara med å fira något nytt då? ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, verkligen jättesöt! ^^ Jodå, det är kul. Inte så jättestor skillnad från andra högtider dock. Släkt, mat och allmänt trevligt :)

      Radera
  2. okej :) lite synd att du inte får vara med om en såndär "typisk" julafton som man ser på filmer å så x) men kul ändå att få testa något nytt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo :) men jag kommer att fira jul med Veronica (kompis från grundskolan) och hennes man i Texas! :D så liiite svensk jul kommer jag att ha ändå! ^^

      Radera
  3. haha nice :D har du sett något med julkalendern då? ;) antar väll att man kan kolla på svt play där du är oxå? ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. hehe jo, sett de första 3 avsnitten. Men sen har jag glömt bort det lite :) Får se om jag kan komma ihåg att kolla ifatt! :) Hoppas på att jag ska kunna se Lucia imorrn!

      Radera
  4. okej, den börjar bli läskig nu ;) haha
    oh, just det ja, lucia, haha jag har totalt missat att det redan är den 13e xD

    SvaraRadera