söndag 7 oktober 2012

Helgen

Helgen har nått sitt slut. Det har varit en rolig helg! Rafa fyllde år i fredags! :D Så det var lite födelsedagsfirande för henne. Fika i parken under dagen med Emma(då hon jobbade på kvällen), sedan mexikansk restaurang på kvällen i kombinerad födelsedag/hejdå-fest för Rafa och Taís :)

På lördagen blev det lite Brasiliansk mat/godis, lite film hemma hos mig och sedan en burrito. :) (dock har jag inga bilder på de två sista). Vi såg filmen Rio, den va ganska gullig :)

Idag var det slappande på dagen, och sedan Au Pair möte vid Lake Anza. Det var ganska roligt. Lite tråkigt dock att det inte var överdrivet många som kom dit. Men de som var där hade roligt, kommer åka tillbaka dit flera gånger. :) Sammy och Bea hade vattenkrig med kläderna på, för de hade bestämt sagt att de inte behövde badkläder med sig, för de skulle inte bada... :P Yeah right! :P Och nu ikväll satt vi ute och åt mat. En judisk tradition, även om de inte är så noga med det här. Egentligen skulle vi ha gjort det hela veckan.. :) otroligt mysigt! :D

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar